WIJ MOETEN weer NOODGEDWONGEN SLUITEN

Beste gasten,

Wij hadden graag open willen blijven, maar naar aanleiding van de strenge maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus zullen wij noodgedwongen alweer het restaurant moeten sluiten. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Wij hadden onze werkwijze veranderd, geïnvesteerd in maatregelen en het restaurant corona proof gemaakt. Helaas mocht dat niet baten.

Vanaf donderdag 15 oktober zullen wij in ieder geval 4 weken gesloten zijn. De overheid heeft na 4 weken de mogelijkheid om de maatregelen te verlengen.

Hierdoor kan helaas uw reservering niet doorgaan.

Wij zijn telefonisch niet te bereiken en in beperkte mate via de mail te bereiken.
Wij zullen het nieuws van de overheid op de voet volgen.

Meestal na een paar dagen van overleg zullen wij een update op onze facebook pagina / website plaatsen.

Wij hopen u alsnog snel weer te mogen verwelkomen in ons restaurant!

Bedankt voor uw begrip!

 
Met gastvrije groet,
Restaurant Breed Almere

BELEEF HET BIJ BREED

Bij Restaurant Breed hanteren we een all-you-can-eat concept. Dat betekent onbeperkt eten en drinken inclusief bier, speciaal bieren en wijn voor een vast bedrag. Zo weet je vooraf precies wat je betaalt en word je achteraf nooit verrast. Kom dus snel naar Restaurant Breed in Almere. Neem je gezin en familie mee, kom met vrienden of vier een overwinning met je sportteam. Laat je verrassen bij Breed, met wie je ook komt!

Terwijl je wacht, maken de koks van Restaurant Breed jouw gerechten klaar. De koks bereiden het eten op verschillende manieren. Ga voor de afwisseling eens voor Teppanyaki. Of heb je voorkeur voor een pizza? Het kan allemaal. Ook onze Charcoal oven en de Chinese wok zijn ontzettend populair bij onze gasten. Geniet van onze diverse sushi of andere verse visgerechten. Neem als afsluiter heerlijk vers fruit of geniet van ons luxe Italiaans schepijs. Ook voor de kinderen is er allerlei lekkers. Denk bijvoorbeeld aan pannenkoeken of natuurlijk lekkere frietjes.

OPENINGSTIJDEN

maandag 17:00 – 22:00
dinsdag

GESLOTEN m.u.v. speciale dagen

woensdag 17:00 – 22:00
donderdag 17:00 – 22:00
vrijdag 17:00 – 22:00
zaterdag 16:00 – 22:00
zondag 16:00 – 22:00